Definitia dragostei

Standard

Dragostea este o samanta. O samanta a fericirii sau a tristetii. Daca este plantata de cineva in inima ta, atunci este o samanta de fericire. Daca, in schimb, apare din senin, este una de tristete.

Deci nu o lasa sa devina buruiana. Scoate-o din inima inainte sa prinda radacini. E mult mai usor sa scoti o samanta decat sa smulgi o planta. Daca nu faci asta, inima ta va fi secatuita de toate resursele si ii va lua un timp indelungat sa isi revina, iar cand o samanta a fericirii va aparea, nu o va putea creste.

Iar samanta fericirii, atunci cand cineva ti-o inmaneaza, accept-o. Ingrijeste-o si las-o sa se dezvolte. Bineinteles, vor fi zile insorite, vor fi zile ploioase si zile cu vant care vor pune in pericol viata plantei, dar, daca aceasta are radacini infipte adanc, va rezista, iar daca nu… nu o arunca.

Las-o acolo unde a cazut. Las-o sa putrezeasca. In acest fel, o poti refolosi, chiar daca durerea e mare. Resursele folosite pentru cresterea ei sunt redate prin putrezire si pamantul redevine roditor, pregatit pentru o noua samanta.

Cu fiecare noua incercare vei sti sa o ingrijesti mai bine pe urmatoarea, pana va deveni un copac atat de puternic, incat nici timpul nu il va putea frange.

ws_Heart_roots_1280x1024

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s